Glasvezel jeukt als nooit tevoren

  De voordelen van glasvezel

  voor u op een rij

  Snelheid

  Een eigen aansluiting op het glasvezelnetwerk. Ook tijdens de ‘spitsuren’ kunt u razendsnel internetten. Met glasvezel doet u online alles wat u wilt, nu en in de toekomst.

  Keuzevrijheid

  Keuze betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare providers. Op het glasvezelnetwerk bieden tientallen providers hun glasvezeldiensten aan.

  Stabiel

  Geen keuze meer maken tussen snelheid en kwaliteit. Met uw eigen glasvezelaansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet.

  Upload/Download

  Met een eigen glasvezelaansluiting heeft u supersnel internet. Uploaden van bestanden gaat via glasvezel net zo snel als downloaden.

  Glasvezel voor een gezin

  Domotica wordt steeds meer gebruikt in gezinnen. De bediening van apparaten in huis, zoals de thermostaat, verlichting en gordijnen, kan allemaal via internet. Terwijl u op de bank zit of op afstand. Maar denk ook aan veiligheidsmonitoring, wat door glasvezel een stuk eenvoudiger wordt. Valdetectie, brandmelders en veiligheidscontrole om het huis via een camera is eenvoudig te bedienen en monitoren. Natuurlijk blijft surfen op internet een favoriete bezigheid. Informatie opzoeken, vakanties boeken, mail bekijken, videobellen, gamen: het kan allemaal snel, veilig en betrouwbaar

  Wij zijn echt klaar voor glasvezel. Hoe sneller hoe beter.

  Familie Sleepers
  glasvezel-voor-een-gezin.png

  Glasvezel jongeren

  Huiswerk maken is tegenwoordig bijna ondenkbaar zonder internet. Naast informatie opzoeken is ook contact met anderen, via chat of social media, heel normaal. En welke jongere houdt er nu niet van gamen? Zelfs bijles of huiswerkbegeleiding kan tegenwoordig online. En u als ouders ontvangt de nieuwsbrief van school natuurlijk ook digitaal.

  Van een zandpad uit 1800 naar een snelweg van nu!

  Bert Stevens, student
  studenten.png

  Ondernemende ouderen

  Ouderen kunnen langer thuis blijven wonen met zorg op afstand. Zorg en thuiszorg werkt ook steeds meer digitaal. Dit bevordert de veiligheid, het sociaal contact en de zelfredzaamheid van zorgbehoevenden. Ook voor de zorgaanbieder is dit een verbetering. Denk bijvoorbeeld aan:
   
  • Toegang tot relevante cliëntinformatie en zorgprotocollen
  • Mobiel cameratoezicht
  • Slimme agenda
  • Instructies doorgeven

  Graag meer tv-zenders en minder storing bij slecht weer.

  Familie Aldering, gepensioneerd
  oudere.png

  Over ons

  GlashartPurmerend is een particulier initiatief van een inwoner van Purmerend-de Gors, Peter Spiegelenburg.
  Doel is het inventariseren van het aantal geïnteresseerden zodat kan worden bekeken of het zin heeft te investeren in een glasvezelnetwerk.
  © 2019 Glashart Purmerend. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door PeterSwebsites