Glasvezel jeukt als nooit tevoren

  Nog meer voordelen

  voor u op een rij
  gaming.jpg

  Constante kwaliteit, ook bij meerdere apparaten.

  Vrijheid is geen keuze hoeven maken tussen snelheid en kwaliteit. Met glasvezel van Reggefiber hoeft dat ook niet. Met uw eigen glasvezelaansluiting profiteert u maximaal van snel en stabiel internet. Dus nooit meer bufferen tijdens het gamen of Skypen met haperingen.
  people2.jpg

  Vrije providerkeuze door een open glasvezelnetwerk.

  Vrijheid betekent ook maximale keuzevrijheid uit alle beschikbare providers. Op het open glasvezelnetwerk van Reggefiber bieden tientallen providers hun glasvezeldiensten aan. U kiest zelf het abonnement voor internet, televisie en/of telefonie dat het beste past bij uw wensen en budget.
  learning-with-tablet.jpg

  Uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid

  Met een eigen glasvezelaansluiting heeft u supersnel internet. Uploaden van bestanden gaat alleen via glasvezel net zo snel als downloaden. Het voordeel hiervan merkt u bijvoorbeeld als u een digitaal fotoalbum maakt of zware bestanden verstuurt via de mail.
  people1.jpg

  Supersnel internet, nu en straks

  Glashart Purmerend geeft u een eigen razendsnelle aansluiting op het glasvezelnetwerk. Ook tijdens de ‘spitsuren’ kunt u razendsnel internetten via een stabiele verbinding. Met glasvezel van Glashart Purmerend doet u online alles wat u wilt, nu en straks.

  Over ons

  GlashartPurmerend is een particulier initiatief van een inwoner van Purmerend-de Gors, Peter Spiegelenburg.
  Doel is het inventariseren van het aantal geïnteresseerden zodat kan worden bekeken of het zin heeft te investeren in een glasvezelnetwerk.
  © 2019 Glashart Purmerend. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door PeterSwebsites