Glashart Purmerend - U wilt toch ook snel internet?

De praktijk

voor u uitgelegd

Door middel van een aantal praktijkvoorbeelden proberen we u als bezoeker van Stichting Glashart Purmerend de voordelen uit te leggen van een supersnelle, betaalbare en betrouwbare glasvezelverbinding.

Glasvezel voor een gezin

Domotica wordt steeds meer gebruikt in gezinnen. De bediening van apparaten in huis, zoals de thermostaat, verlichting en gordijnen, kan allemaal via internet. Terwijl u op de bank zit of op afstand. Maar denk ook aan veiligheidsmonitoring, wat door glasvezel een stuk eenvoudiger wordt. Valdetectie, brandmelders en veiligheidscontrole om het huis via een camera is eenvoudig te bedienen en monitoren. Natuurlijk blijft surfen op internet een favoriete bezigheid. Informatie opzoeken, vakanties boeken, mail bekijken, videobellen, gamen: het kan allemaal snel, veilig en betrouwbaar
glasvezel-voor-een-gezin.png

Glasvezel voor jongeren en studenten

Huiswerk maken is tegenwoordig bijna ondenkbaar zonder internet. Naast informatie opzoeken is ook contact met anderen, via chat of social media, heel normaal. En welke jongere houdt er nu niet van gamen? Zelfs bijles of huiswerkbegeleiding kan tegenwoordig online. En u als ouders ontvangt de nieuwsbrief van school natuurlijk ook digitaal.
studenten.png

Ondernemende ouderen

Ouderen kunnen langer thuis blijven wonen met zorg op afstand. Zorg en thuiszorg werkt ook steeds meer digitaal. Dit bevordert de veiligheid, het sociaal contact en de zelfredzaamheid van zorgbehoevenden. Ook voor de zorgaanbieder is dit een verbetering. Denk bijvoorbeeld aan:
 
  • Toegang tot relevante cliëntinformatie en zorgprotocollen
  • Mobiel cameratoezicht
  • Slimme agenda
  • Instructies doorgeven
oudere.png
© 2022 - Stichting Glashart Purmerend - KvK: 71131094 - U wilt toch ook snel internet?

Website ontworpen door PeterSwebsites